Sponsoreret indhold

Kortspil har fået en renæssance, og særligt de kombinerede bræt- og kortspil. Dette betyder derfor, at der bliver produceret massevis af spil til både børn, voksne og familier. Så selvom kortspil og brætspil ellers umiddelbart for nogle år siden syntes at være en uddøende race, da online spil for alvor hastede frem, er det nu stik modsat med udvalget af gode bræt- kortspil, der bugner mere end nogensinde på markedet.

Vi har her fundet 3 kortspil, som du skal kende i 2021. Spil der for alvor vil få smilet frem på både dine og dine medspilleres læber. Find flere spil og legetøj til børn her.

Det dårlige selskab – original:

Det dårlige selskab er inspireret af den engelske version Cards against Humanity, som du også kan læse mere om her på siden.

Kan du lide sort og upassende humor? Så er spillet Det dårlige selskab et selskabsspil, som du med garanti vil elske. Spillet er et hylende morsomt selskabsspil, hvor deltagerne dyster om at skabe de mest humoristiske og tossede sætninger og scenarier. Glem alt om pirat viden og strategi – i dette kortspil kan alle være med, da du udelukkende skal være sjov og opfindsom, og sammensætte de kort som giver mindst mening. Dette kortspil har kun et krav: GOD HUMOR!

Foruden det originale kortspil så findes der også udvidelser, som du kan bruge til at supplere spillet med endnu flere tossede og upassende svarmuligheder. Derudover kan du i nogle af udvidelserne også finde blanke kort, som deltagerne selv kan udfylde med sjove sætninger og svar.

Cards against Humanity:

Cards against Humanity er måske det mest populære kortspil for tiden. Derudover er det nok også det sjoveste selskabsspil, som du skal kende. Det er et super underholdende party kortspil til dig, som ikke er helt så fin i kanten. Spillet skubber måske lidt til de humane grænser, men er hysterisk og hamrende morsomt for dig, der er fuld af sort humor.

Spillet går ud på, at en spiller i hver spillerunde stiller et spørgsmål fra et af de sorte kort, hvor et eller to ord mangler. De hvide kort indeholder derimod et ord, der skal indgå i svaret, så der opstår en sætning – nogle gange mere meningsfulde end andre. Jo mere sjov og / eller bizar påstande bliver, desto bedre og sjovere bliver det.

Du kommer hurtigt til at forstå, hvorfor dette kortspil kaldes “A party game for horrible people”.

Bemærk: Dette er den amerikanske version af spillet, hvilket betyder, at kort, spilleregler osv. er på engelsk. Er du mere til den danske version, skal du vælge spillet “Det dårlige selskab”.

Sequence:

Sequence er et kombineret bræt- og kortspil, som er blevet et af de mest populære spil verden over. Hvis du ikke allerede kender til det populære spil, så har du virkelig noget til gode.

Sequence er et strategispil for 2-12 deltagere. Reglerne er simple men det kræver alligevel taktik (og lidt held).

Sequence er et underholdende familiespil, som er oplagt at vælge til lørdagshyggen. Selvom Sequence spillet udkom for en del år tilbage, bliver det fortsat ved med at være et stort hit blandt danskerne. Sequence er i 2020 blevet kåret som årets spil 2010-2020. Og det forstår vi godt!

Sequence kortspil og brætspil kan spilles med venner og familie, og da det ikke er specielt krævende, kan man være med i stort set alle aldre. Du bliver med garanti hurtigt grebet af spillet – og bare rolig, du er ikke den eneste!