Bubble Shooter

Online bubble shooter

Man kan ikke sige online spil uden at tænke på et gratis spil bubble shooter. Spillet har nogle simple regler, der er nemme at forstå, så enhver kan tage et spil bubbleshooter uanset, om man er barn eller voksen. Helt enkelt drejer spillet sig om at fjerne alle bubbles i feltet. Dette er selvfølgelig ikke uden udfordring og kræver, at du kender til bubble spillet og dets tips og tricks. Ligesom 7-kabale og edderkop kabale er bubbleshooter en populær klassiker, som ikke er til at tage fejl af.

Spil et spil bubbleshooter gratis hos os lige når du har tid og lyst. En stor fordel ved bubble shoot-konceptet er, at det er singleplayer. Ligesom ved mange andre online shooting games, arkadespil og brætspil online, kan sværhedsgraden variere, og som det skrider frem, bliver spillet langsomt sværere. Dette giver rig mulighed for, at alle kan være med til at prøve kræfter med bubble games.

Selvom bubbelshooter er et singleplayer spil, kan man sagtens sidde flere sammen bag computerskærmen og være fælles om at spille – en god idé kan være at tage et spil med dit barn, hvis I mangler nogle ting at lave sammen derhjemme.

Regler i bubble shooter games

Reglerne for det populære bubbles shooter er ikke svære, og så snart du har prøvet at spille en enkelt omgang, vil du forstå konceptet og idéen med et gratis spil bubble shooter. Formålet med spillet er at få fjernet alle de farvede bobler. Til gengæld har du tabt, hvis du ikke kan følge med spillet, og de mange bobler når til bunden af det firkantede felt, før du har nået at skyde dem væk.

Som spiller i bobbleshooter skal du faktisk kun forholde dig til at gøre én ting, som er at skyde med bobbler fra pilen i bunden af det firkantede felt. Pilen gør det nemt for dig at sigte mod det område, hvor du ønsker, at boblen skal placeres. Du fjerner boldene ved at samle dem i grupper af mindst tre i samme farve. Dette giver dig point og fjerner den gruppe af bobler, du har ramt. Så ligesom ved forskellige kortspil, såsom hjerterfri, spiller farven – eller ”kuløren” – altså en stor rolle.

Når man spiller, kan man typisk vælge at spille i to forskellige tilstande. Den ene er en strategisk tilstand, hvor der er en begrænsning på det samlede antal skud, man må affyre. Den anden er en tidsmæssig tilstand, hvor der er begrænsning på den tid, man har at gøre godt med.

Hold hovedet koldt

Tre er det mindste antal bobler, du kan ramme, for at få point. Man kan også sige, at det maksimale bobler, du kan ramme, ikke findes, da det handler om at ramme så mange som muligt samtidigt. Jo flere bobler i samme farve, du rammer samtidigt, des flere point får du. Man kan altså også være taktisk og spille efter at samle mange af én stor gruppe af bobler i samme farve for at skyde efter dem på et senere tidspunkt og samle mange point på den måde. Dette kræver dog, at du er typen, der har brug for lidt ekstra spænding og kan bevare roen og tålmodigheden.

Det kan være en meget stor fordel, hvis du kan have is i maven, når du går ind til et gratisspil bubble shooter, der er nemlig stor fordel ved at ramme eksempelvis syv bubbler i stedet for tre. Dette kommer af, at en gruppe på tre bubbler i samme farve, som rammes, giver 30 point, fire giver 50 point, og syv i samme farve giver hele 620 point. Der kan altså være rigtig mange point at hente, hvis du går efter at samle mange bobler i samme farve.

Husk de lavt hængende bobler

I et spil gratis bubble shooter er der mange ting, du kan gøre for blive bedre – dette kan være endnu en grund til, hvorfor spillet er et af de bedste gratis spil online. En anden vigtig ting, når du spiler bubbel shoter, er at være opmærksom på de bobler, som ellers bliver revet løs, når du rammer en gruppe matchende bobler.

De bobler i andre farver, som sidder under eller tæt på den gruppe af bobler, som bliver ramt, kan også falde ned og give dig point. Så udover at gå efter at samle store gruppe af bobler i samme farve, kan du også gå efter at ramme en gruppe, som har mange bobler placeret under eller tæt på sig.

Dette kan gøre det nemt for dig at få mange point ved ét skud, som er tydeligt, da man eksempelvis kan få hele 530 point ved at ramme fem bobler i samme farve, som løsriver to andre bobler. Det kan altså give et stort boost til dine point, hvis dit skud både rammer bobler i samme farve, men samtidig også nogen bobler, som er blandet og gode at slippe af med. 

Et spil med et flot og farverigt udtryk

Der er ingen tvivl om, at bubble shooter gratisspil er blevet så populært, fordi det ikke koster noget, og alle kan være med, men også fordi man spiller med et hav af bobler i forskellige flotte farver. Spillet er på ingen måde kedeligt at kigge på, og de farverige bobler giver liv i spillet. Dette kan gøre, at spillet virker afstressende, hvis man har brug for slå hovedet fra og blive underholdt på en rolig måde i en ellers travl hverdag.

Historien bag bobble shooter

Man siger, at bubbleschooter minder meget om arkadespillet Puzzle Bobble, som blev udgivet af den japanske virksomhed Taito tilbage i 1994. Den originale udgave af bubble shooter, som vi kender den, blev dog udgivet af virksomheden Absolutist i 2002. Spillet blev lavet til iOS i 2010 og efterfølgende til Android i 2012. Da Absolutist solgte til Ilyon Dynamics LTD i 2012 blev spillet udvidet til mobil samt nye platforme som Facebook Messenger og eSports platformen Skillz. 

Bubbleshooter i forskellige udgaver

Ligesom med andre populære online shooter games findes også bubleshooter i forskellige udgaver. Der findes både den helt originale men derudover også bubble shooter 2, bubble shooter 3 og bubble shooter 4. I alle disse udgaver er konceptet det samme, men elementer som eksempelvis spillets ball shooter har gennemgået en opgradering. 

Kombinér dit bubblegame

Hvis man er fan af bobbel spil generelt, kan det være, bubble spinner også vil vække interesse, da tankegangen stort set er den samme men med få ændringer i det klassiske og velkendte boobleshooter. Måske har du i stedet brug for at prøve noget, som er helt anderledes end et bubbel shooter i gratis spil-udgave. Et forslag til dette kunne være mahjong, som kræver, at du bruger hovedet på en helt anden måde, men som samtidig findes i forskellige baner og niveauer, så alle kan være med.

Mahjong og bubble shooter kan altså være den perfekte spil-kombination for dig, der elsker at spille men samtidig har brug for lidt variation. En helt anden vej du også kan vælge at gå, kunne være ved at fordybe dig i et online brætspil, som byder på noget andet end et bubble shooter spil. På nettet findes alle spil i gratis-versioner, så der er heldigvis intet, som vil stoppe dig i at spille lige de spil, du ønsker.

Seneste artikler