Alle elsker kortspil, ikke sandt? Når vi taler om kabale, er det en af de ældste former for kabale, der findes. Det er utroligt underholdende, men også udfordrende at spille dette kortspil. Når du forbedrer dine evner, bliver spillet sværere og sværere. Men du kan tjekke vores kabale tricks, som du muligvis ikke har hørt om. Disse tricks kan hjælpe dig med at blive pro, mens du træner din hjerne på samme tid. Tjek dem nedenfor og gå efter den helt store gevinst!

Vis den største stak først

Det første tip går ud på at vise din første stak først. Ofte springer vi dette over, men tro mig, når du sørger for at gøre dette, vil du vinde spillet. Når du overvejer hvilke kort, som du vil gå efter til at vise frem, skal du bestemt vælge de kolonner, som har den største stak under billedkortet. Uanset om det er et intenst kortspil casino, som du spiller, eller blot en simpel udgave af kabale alene, vil dette trick give dig bedre odds for at vise kort, som muligvis ender med at kunne hjælpe dig en efter en. Dette vil uden tvivl hjælpe dig med at vinde kampen.

Sørg for ikke at tømme den første plads uden en konge

Der er mange spillere ude i marken, som begår fejlen at først og fremmest at gå efter at tømme den første plads i tabellen. De prøver at slippe af med alle kortene fra denne plads. Men det er en helt forkert strategi. Hvis du ikke har en konge, som du kan placere på den plads, vil pladsen forblive tom, da det kun er en konge, som kan placeres på den plads.

Sørg at bemærke farven, når du fylder en plads op

Det er en stor beslutning at vælge mellem en rød konge og en sort konge til at fylde en tom plads. Dette hjælper med at vælge farven, som bunken vil være i resten af spillet. Sørg for at du tænker dig godt om, når du overvejer hvilket kort du vil placere. På den måde forbliver du på den sikre side, når du bygger og bevæger dig frem i spillet.

Første træk – Vend det første kort i bunken!

Det her trin er ikke svært, men der er mange spillere, som glemmer det. Ofte hænder det at spillere går i gang med at bygge sine bunker med kort, før de overhovedet vender det første usete kort i toppen af bunken. Du er nødt til at se dette kort. Sørg for at dette bliver til dit første træk, når du spiller kabale næste gang. Dette giver dig talrige valgmuligheder til at bygge bunker. Desto flere valgmuligheder du har, desto større chance har du for at vinde spillet.

Spild ikke træk ved at rykke på kort uden en god grund

Ja, vi ved at det er fristende at flytte kort fra en bunke til en anden og at bygge et sæt. Men du bør kun flytte på et kort, når du kan se fordele ved at gøre det, eller til at vise et gemt kort. Undgå at kaste dig ud i blot at bygge bunker, da det er strengt forbudt i gode kabale strategier.

Nøglepunkter!

Kabale er et spil, som handler om fokus, øvelse og strategi, men med den rette taktik, kan du blive pro i løbet af ingen tid. Sørg for at følge alle disse tips og tricks, og tro mig, så du vil du vinde næste gang at du spiller kabale!