Findes der noget bedre end gratis7kabale? Ikke, hvis du spørger os! Men skulle vi nævne noget, der kommer meget tæt på, må det være fede gadgets, der pifter hverdagen op. De fleste kabalespillere elsker smarte gadgets, og derfor har vi samlet en liste med 5 spændende gadgets, som enhver kabalespiller bare må eje!

Og ja – vi var nok lidt lækkersultne, da vi fandt frem til de 5 bedste gadgets!

Gadget nr. 1: Minikøleskab

Sommeren er på vej, og temperaturen er allerede på vej i vejret. Det betyder, at der bliver varmt på kontoret, værelset eller hvor end du nu er i gang med at lægge din syvkabale. Det er der heldigvis en god løsning på – et minikøleskab! Med minikøleskabet har du altid kolde og forfriskende drikkevarer lige ved hånden, når kabalen driller. Bedre bliver det ikke!

Gadget nr. 2: Spillekort med personlige billeder

Er du typen, der også lægger en syvkabale med fysiske kort i ny og næ? Så kan du passende overveje, om det ikke er på tide at pifte spillekortene lidt op. Nu kan du nemlig få spillekort med dine egne personlige billeder på! Frem med feriebilleder eller andre sjove minder, eller få taget billeder specifikt til dine nye spillekort. Så er spørgsmålet bare – hvem skal være på billedet på kongerne og damerne?

Gadget nr. 3: Guldbelagte spillekort

Et alternativ til spillekort med egne billeder på er guldbelagte spillekort. Med de gyldne spillekort får du for alvor stil over din 7 kabale – den kommer ligefrem til at glimte, når den går op! Imponer venner – eller skal vi sige modstandere – og andet godtfolk med dine egne guldbelagte spillekort. Så er der lagt i kakkelovnen til et dyrebart spil syvkabale!

Gadget nr. 4: Popcornmaskine

Selv den bedste kabalespiller kan blive lækkersulten i ny og næ, og findes der noget bedre end popcorn til at stille den lille sult? Installer en popcornmaskine i dit hjem eller på kontoret – så er der altid varme popcorn indenfor rækkevidde, når du spiller syvkabale.

Gadget nr. 5: Chokoladefontæne

Er popcorn ikke nok til at stille din lækkersult, når du spiller 7 kabale, kan du i stedet overveje at investere i en chokoladefontæne. Denne løsning er for viderekomne, da du også lige skal skære frugt ud og have fat i noget lækker chokolade, inden du kan gå i gang. Men så lover vi også, at det bliver det lækreste spil 7 kabale, du nogensinde har spillet!