Når man skal på en date med en første gang, så kan det være nervepirrende. Man kan have alle mulige tanker om, hvad der kan gå galt. Bliver der mon pinlig tavshed? Kan personen nu lide en? Derfor er det en god idé at finde nogle gode ideer til en date.

Det kan være i form af nogle spil. Det kan både være brætspil men også spil som minigolf. Sådan kan man også se, om personen er en god eller dårlig taber, hvis personen taber.

Minigolf på første date

Et sjovt spil er minigolf. De fleste kan lide minigolf. Så der går man ikke helt galt i byen, hvis man forslår det til ens første date. Ved at spille minigolf, så kan man hurtigt få et samtaleemne i gang, da man kan tale om ens erfaringer indenfor minigolf. Man kan også snakke om de forskellige baner, som der er.

Tag på en bar og spil quizspil

Hvis man gerne vil ud og have en øl eller en drink, så kan man vælge at tage på en bar, hvor der er quizspil. Mange synes, at det er sjovt at spille quizspil, men det er sjovest, når der er flere med.

Derfor kan man tage på en første date på en bar, hvor de afholder quizzer. Sådan finder man også ud af, om personen er god til at quizze. Bagefter kan I tale om, hvordan spillet gik over en kold øl eller sodavand.

Jeg har aldrig….

De fleste kender druklegen ” Jeg har aldrig…” Men den kan man også lege, selvom det ikke er en drukfest. Man kan sagtens sidde og drikke sodavand imens, at man leger legen. Det er en god måde at lære hinanden at kende på.

Den er også god til, hvis man er flere sammen. Sådan lærer man også ens venner bedre at kende.

Spil EGO sammen med nogle venner

Hvis man har en dobbeltdate, så kan man spille et spil sammen alle fire. Det kan fx være et EGO spil. EGO-spil er sjove spil, hvor man skal gætte ting om hinanden. Det er en god måde at lære hinanden at kende på samtidig med, at man har det sjovt. Det er også en god måde at lære ens venner bedre at kende på.

Spil computerspil sammen

Hvis man begge elsker at spille computer såsom skydespil, så kan man spille et computerspil sammen. Det kan fx være Fortnite eller Counter-Strike.

Det kan være alle slags computerspil, som man spiller. Det vigtigste er, at man har det sjovt sammen. Det er en god måde at dele ens fælles interesser på. Hvis det er en, man har været på date med flere gange, og personen godt kan lide at spille computerspil, så kan man sige, at man gerne vil prøve at lære at spille spillet for personens skyld. Det er en god måde at lære hinandens interesser og at sætte sig ind i dem. Det kan være med til at styrke ens forhold til hinanden.