Ja ja, vi ved det godt. Findes der noget federe end gratis 7 kabale på nettet? Det kender både du og vi selvfølgelig allerede svaret på på forhånd. Men selv om gratis 7 kabale er fedt, er det langt fra det eneste fede, du kan finde på nettet – tværtimod bugner det med fede koncepter!

Vi har her samlet 6 fede onlinefænomener, som du bør kende til.

Black Friday

Hvis du ikke allerede har styr på Black Friday, er det på høje tide, at du læser mere om det! Black Friday er årets største udsalgsdag, hvor det bugner med gode tilbud over det meste af verden – også online, hvor du kan se frem til at gøre nogle rigtigt gode handler! Black Friday sker fredagen efter Thanksgiving, som er den fjerde torsdag i november.

Cyber Monday

Cyber Monday er egentlig tiltænkt at være for online handel, hvad Black Friday er for offline handel. Herhjemme er Black Friday imidlertid blevet den helt store udsalgsdag – også online – så i virkeligheden fungerer Cyber Monday som en mindre variant af Black Friday, som udelukkende foregår online. Cyber Monday ligger mandagen efter Black Friday, så der er god chance for, at du husker at holde øje med de gode tilbud.

Memes

Internettet er meget mere end blot internethandel. Tænk bare på memes! Memes er sjove billeder, hvor der er tilføjet en sjov – og ofte sarkastisk – tekstbid til. Der findes et hav af dem på nettet, og er du en rigtig ”memer”, kan du bruge dem til at kommunikere med! Derudover er memes også fantastiske på arbejdspladsen, hvor de kan give dig og dine kolleger et smil på læben. Prøv selv!

Challenges

Kan du sparke skrueproppen af en sodavand? Bade i isvand? Eller bounce en øl ovenpå en basketball? Internettet er hjemsted for de fedeste – og nogle gange mærkeligste – challenges, du kan finde. Hvem husker f.eks. ikke Ice Bucket Challenge, der blev brugt til at skabe opmærksomhed omkring sygdommen ALS? Her var flere kendte med på vognen, og det er ikke usædvanligt at se kendte springe ud i forskellige challenges. Her kan du ved selvsyn se, at selv kendte kan dumme sig!

Spil

Nogle spil – som f.eks. syvkabale – er evergreens, der altid er populære. Men tænk lige engang over, hvor mange spil, der dukker op, bliver vanvittigt populære, og så mere eller mindre forsvinder igen? Et godt eksempel kunne være Angry Birds, der blev så populært, at spillet fik sin egen spillefilm! Men spørg så dig selv – hvor mange kender du, der spiller Angry Birds i dag?

milliondollarhomepage.com

Det lyder næsten for dumt til at være sandt – men det ér sandt. Tilbage i 2005 lancerede den unge englænder Alex Tew hjemmesiden milliondollarhomepage.com. Her tilbød han virksomheder og andre hjemmesideejere at købe annoncering – nærmere bestemt ved at købe x antal pixels på forsiden, der bestod af 1 mio. pixels i alt. Prisen var – som du sikkert har regnet ud – 1 dollar per pixel. Alex Tew’s hjemmeside fik så megen medieomtale, at det lykkedes ham at sælge alle pixels og blive dollarmillionær – et perfekt bevis på, at stort set alt kan lade sig gøre på internettet!