Du kender det godt. Du er havnet i en af de der hverdagssituationer, hvor du bare er nødt til at finde 7 kabale frem. Syvkabale er nemlig et fantastisk tidsfordriv i mange af hverdagens situationer. Vi har fundet 6 situationer frem, hvor 7 kabale ganske enkelt er helt undværlig!

Når du kører med offentlig transport

Uanset om du skal køre 20 minutter eller 5 timer, så kan vi nok hurtigt blive enige om, at kørsel med offentlig transport ikke er det mest sindsoprivende i tilværelsen. Tværtimod kan det være drønkedeligt at sidde sammenklemt der i bussen eller toget, mens ham eller hende ved siden af fylder alt for meget, og der er ulideligt varmt fordi ventilationssystemet er i stykker.

I sådan en situation er 7 kabale spillet, der redder din dag. Her kan du hurtigt finde mobil eller tablet frem og tage et par spil, så du glemmer alt om den kedelige kørsel, og i stedet kan underholde dig selv med det fantastiske kortspil. 7 kabale gør bare offentlig transport langt sjovere!

Når du har en kort pause fra dit arbejde

Du kender sikkert alt for godt, at du lige har en kort pause; enten på jobbet, fra havearbejdet, strikketøjet eller noget helt fjerde. Uanset hvad du holder pause fra, så virker 7 kabale som en fantastisk underholdningskilde, når du lige har behov for at fokusere på noget andet for en kort stund. Så gælder det bare om at huske, at du skal tilbage til arbejdet igen bagefter!

Når filmen er kedelig

Findes der noget værre end at være tvangsanbragt foran en dødssejler af en film? Det kan f.eks. være, at i er uenige om, hvad i skal se på Netflix, og du har vist dig som den overbærende type, der har sagt ok til en sort/hvid dramaserie fra 1900 og hvidkål. Her er det altså ret befriende lige at liste telefonen frem fra lommen og snuppe et spil 7 kabale uden, at nogen opdager det!

Når børnene er puttet

Når det langt om længe er lykkes dig at få ungerne til at sove, er det rart med lidt afslappende tidsfordriv. Og hvorfor ikke finde 7 kabale frem, så du både kan spille og slappe af på samme tid? Ungerne sover jo, så nu kan du spille lige så meget syvkabale, du har lyst til!

Når du er på toilettet

Indrøm det nu bare – du kan også finde på at finde din mobiltelefon frem, når du er på toilettet! Her er 7 kabale et helt ideelt tidsfordriv, da spillet ofte kun varer et par minutter. Du kan dermed spille 7 kabale på toilettet helt uforstyrret uden, at nogle aner uråd!

Når du står i kø (kun for erfarne kabalespillere!)

Den sjette og sidste grund er kun for erfarne kabalespillere. Men havner du i en kø i supermarkedet, ved indgangen til en forlystelsespark eller et andet sted, så prøv engang at se, om ikke du er erfaren nok til lige at finde telefonen frem og lægge en enkelt kabale eller to, inden det bliver din tur. Lykkes det, hører du for alvor til blandt de mest erfarne 7 kabale spillere!