Døjer du med stress? Så er løsningen måske lige foran næsen på dig her på siden. Det viser sig nemlig, at 7 kabale fungerer rigtig godt mod stress, og kan få dig til at slappe af. Men hvordan kan det egentlig være? Det ser vi nærmere på her.

Syvkabale er simpelt og let at lære

Når du er stresset, har du ikke behov for at skulle sætte dig ind i nye og svære ting. Det passer syvkabale perfekt til – det tager 1 minut at lære, og når først du kan finde ud af det, er det lige som at køre på cykel; det glemmer du aldrig igen. Det betyder dermed, at du ikke skal bruge energi på at sætte dig ind i spillet, men blot kan åbne syvkabalen her på siden og spille løs med det samme.

Syvkabale er et kortvarigt spil

En anden fordel ved 7 kabale ift. stress er, at spillet sjældent varer mere end 5 minutter. Hvorfor er det en fordel? Jo, stress kan ofte udløses ved, at man har for mange uafsluttede bolde i luften. Man bekymrer sig derfor hele tiden om ting, man ikke får gjort færdige; både små og store ting.

Disse bekymringer slipper du for med 7 kabale. Tværtimod får du en lille, men vigtig succesoplevelse, når du afslutter et kabalespil – og det gælder særligt, hvis det ovenikøbet lykkes for dig at få 7 kabalen til at gå op.

Spillet er repetitivt

Syvkabale er repititivt. Det betyder, at du i princippet skal gøre det samme igen og igen i spillet, og det er godt for dig, der døjer med stress. Du slipper således for hele tiden at skulle forholde dig til nye ting og nye regler, men kan i stedet koncentrere dig om at spille et simpelt spil, hvor beslutningerne er de samme igen og igen.

7 kabale er let tilgængeligt

En sidste fordel, der også bør nævnes er, at 7 kabale spil er let tilgængeligt. Du skal dermed ikke bekymre dig om, hvornår du har mulighed for at stresse af med et spil igen; det har du i princippet altid, når du har din telefon på dig. Du åbner blot gratis7kabale og vipper telefonen på langs – så er du i gang med et afstressende spil 7 kabale med det samme!