Sponsoreret indhold

Under landets nedlukning har der været tid til at sidde hjemme og game – måske endda game mere, end du plejer. Og det er jo ingen hemmelighed, at mange gamere holder af de samme spil. Se bare i dag, hvor populære spil som Counter Strike er, selvom det ikke ligefrem er et nyt ét af slagsen.

Men der er selvfølgelig også ofte nyheder inden for gaming, og det er der især i 2021. Der er både nyheder i gærde, som er kontinuerlige – du kender dem år for år (f.eks. FIFA). Men vi bliver også fra tid til anden præsenteret for spil, der ikke er set magen til før.

I dette indlæg stiller vi skarpt på de seneste nyheder om gaming, som du enten kan få fingrene i eller glæde dig til. I indlægget kommer vi omkring både nye spil, men også den seneste udvikling i industrien for hardware, herunder navnlig produktionen af chips, som har været af stor betydning for de, der går op i gaming og dertilhørende udstyr.

Gode udsigter i forhold til chip-produktionen

Er du en af dem, der har ventet længe på at kunne få fingrene i en PlayStation 5? Så er du formentlig bekendt med, at produktionen har været udskudt ad flere omgange, fordi der mangler en særlig chip, der er vanskelig at producere nok af i disse tider. Faktisk er det ikke kun PlayStation 5, der lider under dette, men også mange andre, nyere elektroniske enheder. Uanset hvad du er på jagt efter, så er der i hvert fald gode nyheder. For det viser sig, at der er gode udsigter til, at disse chips snart er tilbage til normal produktion – så det bliver også muligt for dig at få en PlayStation 5 inden længe.

Efteråret er stortid for lancering af nye spil

Der bliver også sat ind med en slutspurt i 2021. For efteråret 2021 er nemlig en stor tid, når det kommer til lancering af nye spil. Her kommer så mange spil, at du (næsten) lige så godt kan sige dit job op, hvis du skal nå at spille dem alle sammen, men du har nok brug for jobbet alligevel, for det koster selvfølgelig også nogle penge at købe disse spil.

Der er en hel stribe af populære spil, der ser dagens lys i efteråret 2021. For eksempel kan der nævnes Football Manager 2022, FIFA 2022, Madden 2022 og øvrige sportsspil. Det er nemlig i efteråret, at de nyeste udgaver af de forskellige sportsspil ofte udkommer – og disse sportsspil er vældig populære blandt mange, der holder af gaming.

Du kan finde meget mere information om disse nye spil på deres hjemmesider og selvfølgelig også dér, hvor du køber dine spil – uanset om dette er på webshops eller portaler som Origin eller Steam. Og lige en påmindelse: Hvis du vil have fat i alle de nye spil, der kommer, og måske endda også en ny PlayStation 5, så kan du godt begynde at spare op. Nye spil kan nemlig være en smule dyre.