Måske har du set, at vi her på gratis7kabale.dk har fået en række nye spil den seneste tid? Spillene har vi tilføjet, fordi vores mange brugere er kommet med forskellige ønsker til spil, de godt kunne tænke sig at spille på siden. Det sker imidlertid også af og til, at vi får henvendelser fra brugere, der gerne vil, at vi tilføjer spillemaskiner ind på siden.

Det har vi i første omgang valgt ikke at gøre. Til gengæld vil vi gerne imødekomme ønsket om at spille på spillemaskiner, og vi har derfor samlet nogle bud på, hvordan du finder de nyeste og bedste spillemaskiner, du kan spille online.

Hvilke spillemaskiner er de bedste?

Som du måske ved, findes der et hav af forskellige spillemaskiner på nettet, og det kan derfor være svært at finde frem til de bedste og sjoveste. Derfor anbefaler vi som udgangspunkt, at du starter med at undersøge denne topliste over spillemaskiner. Toplisten gør det muligt for dig at se hvilke spillemaskiner, der er de bedste, og de er sågar rangeret, så den bedste spillemaskine er i toppen, den næstbedste nummer to, osv.

En anden fordel ved at bruge toplisten er, at du kommer rundt omkring forskellige sider, der tilbyder spil på spillemaskiner. Det udvider din horisont, og chancen for at finde netop dine foretrukne maskiner øges dermed også.

Det skal du se efter, når du vælger det næste spil

Når du skal vælge dit næste spil på spillemaskiner, er der nogle forskellige ting, du bør holde øje med. Det første er maskinens RTP, der dækker over maskinens tilbagebetalingsprocent. En RTP på 96% betyder f.eks., at maskinen gennemsnitligt tilbagebetaler 96 kr. for hver 100 kr., der bliver spillet på den. Det betyder dog ikke, at du så er sikker på at tabe; tværtimod. Spillemaskinerne kan have store udsving, og det er også derfor, at nogle vinder, mens andre taber.

Funktioner

Når du vælger spillemaskine, skal du også gøre op med dig selv, hvilke funktioner du godt kan lide. Nogle spillere vil gerne have, at der er sticky wilds på maskinens hjul. Andre kan ikke leve uden ekstra spins i selve spillet. Og andre igen sværger til, at spillemaskinen skal indeholde et eller flere bonusspil.

Uanset hvad du er til, så er det altid en god idé at tjekke, om de spillemaskiner, du undersøger, indeholder de funktioner, du bedst kan lide. Udvalget af spillemaskiner er ganske enkelt så stort, at du med garanti kan finde adskillige spil, der passer lige efter din smag.

Tilbage er der kun at besøge toplisten over de bedste spillemaskiner, så du kan finde frem til dine foretrukne automater og komme i gang med at spille. God fornøjelse!