Alle syvkabale spillere bliver stillet overfor et valg, når de skal spille 7 kabale på computeren, telefonen eller tabletten. Skal du vælge at downloade et kabalespil ned til dit device, eller er det smartere at spille online direkte i browseren i stedet?

Det ser vi nærmere på her.

Download 7 kabale

Der findes flere forskellige steder på nettet, hvor du har mulighed for at downloade 7 kabale gratis. Det gælder blandt andet på download.dk, og flere andre følger også trop. Men hvad er fordelen egentlig ved at downloade spillet?

Jo, når du downloader kabalen, kan du altid spille – også, når dit device er offline. Det kan dermed være en fordel at downloade 7 kabale, hvis du ved, at du havner i en situation, hvor du gerne vil spille, men ikke har netadgang. Et eksempel kunne være, hvis du skal ud at flyve.

Der er dog også ulemper ved at downloade spillet. Først og fremmest fylder spillet på dit device, og samtidig er du afhængig af at skulle downloade opdateringer til spillet. Det sker ikke automatisk på samme måde, som hvis du spiller online. Og så virker det altså og lidt som et skridt tilbage at skulle downloade noget i en tid, hvor alt er tilgængeligt online.

Spil gratis syvkabale online fra din browser

Alternativet til at downloade spillet er at spille syvkabale direkte fra din browser. Her er fordelen selvfølgelig, at du altid har adgang til spillet uanset, om der er downloadet et kabalespil på det pågældende device eller ej.

Samtidig er det også en fordel, at du fra gang til gang kan vælge præcis det kabalespil, du foretrækker. Og ås er det altså også lækkert ikke at skulle døje med at downloade og opdatere forskellige spil, som samtidig flyder rundt på dit device og fylder.

Ulempen ved at spille 7 kabale fra browseren er derimod, at du selvfølgelig kun kan spille, hvis du er online. Men tænk over det engang – hvor ofte sker det lige, at du ikke har adgang til internettet?

Der er selvfølgelig det tænkte eksempel med flyet fra før. Her kunne du så i stedet overveje at tage fysiske kort med til en hyggelig flyvetur, og alternativt er der næsten med garanti også et gratis 7 kabale spil på skærmen foran dig i flyet.

Vi er ikke i tvivl – skal du spille gratis 7 kabale, så skal det ske online i din browser!