Her på gratis7kabale.dk gør vi alt for at give dig den bedste spilleoplevelse, når du spiller 7 kabale på nettet. Der findes ikke noget værre end en kabale, der enten ikke vil starte, eller alternativt hoster og hakker sig igennem spillet. Det kan tage pusten fra selv den mest erfarne kabalelægger!

Det sker dog ind imellem, at forskellige online spil kan drille. Hvis du oplever det, har vi her et par gode bud på, hvad der kan være galt.

Dine drivere er ikke opdateret

Det første problem, der kan give dig udfordringer med dine online spil er, at en eller flere af dine drivere ikke er opdaterede. Det kan blandt andet forårsage problemer med at loade spil eller vise grafik. Der findes adskillige drivere på din computer, tablet og telefon, og det kan derfor være svært at spå om præcis hvilken driver, der forårsager problemet.

Det er der heldigvis en smart løsning på. På hjemmesiden driverupdatehub.com kan du gennemgå og opdatere alle dine drivere – eller rettere, det gør hjemmesiden selv for dig! Har du udfordringer med drivers og online kortspil, er dette derfor den hurtige løsning på problemet.

Finurlige Flash

En anden udfordring, der ofte kan give problemer, når du spiller – eller rettere forsøger at spille – 7 kabale online, er Flash. Flash er et program lavet af Adobe, som skal bruges til at køre online spil og andre online tjenester med.

Der er to udfordringer med Flash. Den første er, at det er ret usmart, at der er behov for endnu et program til at køre det program – altså det spil – du gerne vil spille. Det er også årsagen til, at vi her hos Gratis 7 Kabale ikke bruger Flash.

En anden årsag er imidlertid også, at Google heller ikke er særligt begejstrede for Flash. Faktisk er Google så meget imod Flash, at de har besluttet sig for at udfase kompatibiliteten med Flash. Det betyder, at Google Chrome i slutningen af 2020 ikke længere fungerer med Flash. Bruger du Google Chrome og spiller spil på hjemmesider, der bruger Flash, vil du dermed ikke kunne spille disse spil fra slutningen af 2020 og fremad.

Det behøver du heldigvis ikke at bekymre dig om, når du spiller her på siden. Hos Gratis 7 Kabale bruger vi ikke Flasg, og kommer heller aldrig til det. Vores spil virker derfor altid, når du besøger vores side – også, når Flash bliver udfaset.