Der kan gå timevis med 7-kabale og hjerterfri, men af og til kan man få lyst til lidt andet. Blandt andet er det en verden uden lige, som åbenbarer sig, når man begiver sig inden for i de online spillemaskinernes univers. Med så mange muligheder kan det næsten være svært at vælge en spillemaskine. Heldigvis er der en del, man kan tage udgangspunkt i for at gøre valget nemmere. 

Tag udgangspunkt i interesserne

Udvalget er stort, når det kommer til online spillemaskiner. Så snart man begiver sig inden for hos et online casino, vil tonsvis af farverige, temabaserede spillemaskiner dukke op på skærmen. For at vælge den rette spillemaskine, kan det være en god idé at tage udgangspunkt i temaerne og deri vælge en spillemaskine med et tema, som tiltaler en. Har man eksempelvis været glad for Jurassic Park-filmene, giver det mening at forsøge sig med spillemaskinen Jurassic World Raptor Riches. Holder man derimod af retro-inspirerede temaer, kan det være værd at forsøge sig med Sweet Bonanza, som har alle de velkendte, retroinspirerede symboler. Generelt bringer det et fedt element til ens spil, at der er genkendelige elementer involveret i spillet. Derfor er et godt tip at vælge spillemaskine med hjertet og baseret på ens interesser.

Hold øje med bonusser

Et andet godt fif til at vælge den rette spillemaskine, kan være at holde øje med bonusfunktioner og bonusspil. Disse er som regel indbygget i selve spillemaskinen, og de kan give et sjovt og spændende element til ens spil og potentielt medvirke til at øge gevinsterne. Det er forskelligt fra spillemaskine til spillemaskine, hvordan bonusfunktionerne udløses. Af og til kan det være en bestemt kombination af symboler eller wilds, som udløser funktionen. Andre gange skal man samle en række ting i et spin for at få adgang til bonusfunktionen. Gratis spins kan også være en bonusfunktion. Her får man et vist antal spins, som man kan bruge uden indsats. Disse spins kan man ofte erhverve sig i selve spillet, mens man af og til også kan støde på gratis spins hos de forskellige spiludbydere. I sidstnævnte tilfælde er det som regel en bestemt spillemaskine, hvortil der er tilknyttet et vist antal gratis spins. De gratis spins kan også være en god måde at prøve en spillemaskine. Her får man lov at prøve helt gratis og uden behov for at gribe til pengepungen. 

Tjek tilbagebetalingsprocenten

Spiller man for at vinde – eller i hvert fald går efter den største chance for at vinde, kan det være en god idé at holde øje med en spillemaskines RTP. RTP står for ‘Return to Player’ og oversættes på dansk ofte med tilbagebetalingsprocenten. Det er et begreb, som fortæller en noget om, hvor meget en spillemaskine gennemsnitligt betaler tilbage i gevinster i forhold til det, der bliver satset, og det kan altså være interessant at holde øje med, hvis man gerne vil finde en god spillemaskine. Generelt siger man, at en spillemaskines RTP er høj, hvis den er på mere end 95 procent. Er den på mindre end det, for eksempel på 70-95 procent, er tilbagebetalingsprocenten ringe. I forhold til de landebaserede spillemaskiner er RTP’en hos de online spillemaskiner ofte højere, hvilket kan være endnu en god grund til at finde sin næste spillemaskine på nettet. 

Temaer, der baserer sig på ens interesser, gode bonusfunktioner og en høj tilbagebetalingsprocent – dette er i høj grad elementer, der er værd at holde sig for øje, når den rette spillemaskine skal findes på nettet. Udvalget af online spillemaskiner er stort, og derfor kan det være godt med lidt fif, som hjælper en på vej til at foretage det rette valg.