Nu er den her – Danmarks bedste gratis syvkabale! Vi har de seneste måneder arbejdet på højtryk for at få denne nye kabaleside på plads, og i dag er det endelig lykkes! Vi glæder os over, at du allerede har besøgt vores side, og vi håber, at du vil tage godt imod vores nye, gratis 7 kabalespil.

Hvad er Gratis 7 kabale?

Gratis 7 kabale er først og fremmest en side til dig, der elsker at lægge syvkabaler. Vi er selv helt pjattede med det populære kortspil, og vi har i lang tid syntes, at der mangler en god dansk side med 7 kabale. Det besluttede vi os for at lave om på, og derfor er denne kabaleside nu en realitet.

Vores spil indeholder en række funktioner, som du kan gøre brug af, når du spiller. Her kan du f.eks. selv vælge, om du vil trække 1 eller 3 kort ad gangen, og samtidig har du mulighed for selv at vælge, om der skal være lyd på eller ej.

Derudover kan du når som helst i spillet fortryde dit seneste træk – ja faktisk fortryde alle de træk, du har lavet, et efter et. Og vil du starte spillet helt forfra, er det også muligt; både det samme spil såvel som et helt nyt spil.

Andre gratis spil

Samtidig har vi lanceret flere sider med andre gratis spil – her kan du blandt andet spille gratis hjerterfri, ligesom det også er muligt at spille sudoku og mange andre spil. Spil er der nok af, og vil du gerne prøve kræfter med andre spil, så tag et kig på vores side med gratis spil.

Vi holder dig opdateret

I det hele taget vil vi konstant holde dig opdateret med seneste nyt indenfor både 7 kabale og andre gratis spil på nettet. Du kan følge med i vores nyheder, hvor vi jævnligt vil skrive om nye gratis spil, vindere, fun facts og meget andet. Her vil vi også gøre dig opmærksom på særlige og eksklusive tilbud, som du kan gøre brug af.

Vi glæder os til at se dig her på siden – velkommen til!