Det verdenskendte gambling virksomhed, Mr Green, har længe været blandt den ubestridte top hvad angår online kasino, men åbner nu også en afdeling inden for sportsvæddemål. De talrige brugere hos Mr Green behøver derfor ikke længere en ekstern spilportal, hvis der skal placeres penge på en fodboldkamp, et tennissæt eller noget helt tredje. 

Den famøse velkomstbonus 

Som enhver anden sports betting hjemmeside, så har Mr Green Sport også valgt at inkludere den velkendte velkomstbonus som ydelse til nye spillere. Hos Mr Green Sport får du et Live Cash Bet, hvilket man kvalificerer sig til, når der indbetales mellem 75-1.000 kr, hvor 1.000 kr. er det maksimale beløb, som kan indbetales af den nye spiller. Denne velkomstbonus er naturligvis tilgængelig hos Mr Green Danmark. Når beløbet er indbetalt, så skal det placeres på et sportsvæddemål til minimum odds 2.00 eller mere. Efter væddemålet er afgjort, modtager spilleren sit Live Cash Bet, der er tilsvarende det beløb, som spilleren indbetalte. I forlængelse heraf, er det værd at notere to ting; fordi Cash Bets er kontante væddemål, så er der intet gennemspilningskrav, hvilket man typisk ser hos andre bookmakere. Det betyder, at du kan udbetale din gevinst, skulle det pågældende sportsvæddemål gå hjem. Dog skal man være opmærksom på, at ens Cash Bet skal foretages inden for en tidsramme bestående af 60 dage – ellers udløber det. 

Sådan skiller Mr Green sig ud 

Hos Mr Green Sport er der også en række features, der får bookmakeren til at skille sig ud fra mængden. Disse features inkluderer, hvad de kalder for Bet Assist. Her anbefales et væddemål, der tager udgangspunkt i statistik. En anden feature går under navnet Fodbold Combi Spin, der kombinerer den populære spin-sekvens med oddset. Her vælger spilleren, hvilket odds vedkommende ønsker, hvorefter hjulet spinnes. Dernæst præsenteres du for et live-væddemål, der hører under den kategori man har valgt. 

Udvalg af væddemål

Ligesom det er tilfældet med andre prominente bookmakere, så får Mr Green Sport sin sportsbog leveret fra Kambi, som også leverer til LeoVegas, Unibet og 888sport. Med denne viden sikrer man sig, at udbyderne står inde for et legitimt produkt – hvilket også bekræftes af, at de er underlagt dansk spillelovgivning, og derudover henviser til ROFUS i tilfælde af begyndende tendenser til ludomani. 

I den udbudte sportsbog findes talrige spilmuligheder. Her kan man finde over 30 forskellige sportsgrene at vælge imellem, når man skal placere sit væddemål. Foruden en omfattende sportsbog, så er udvalget af væddemålstyper ligeledes stort. Man har naturligvis de klassiske væddemålstyper i form af 1-X-2 og over/under-væddemål, men det er også muligt at spille på de såkaldte spiller-specials, hjørnespark og frispark samt statistikspil.