Det er ikke altid helt let at beslutte sig for, hvad man egentlig skal lave sammen med sin kæreste, og især ikke, hvis man lige har taget hul på forholdet.

En sikker vinder er imidlertid at spille et spil sammen, da det er en superhyggelig aktivitet, der helt sikkert vil bidrage til at styrke forholdet.

Dog findes der i den grad et hav af forskellige former for spil, hvilket kan gøre det vanskeligt at finde ud af, hvad man skal kaste sig over.

Her kommer i den forbindelse tre bud på sjove spil, man kan spille med sin kæreste.

Prøv en syvkabale

Første spil på listen er dybest set en kabale, men uanset hvad er det en rigtig sjov og hyggelig aktivitet, man med fordel kan prøve med sin kæreste.

En syvkabale er desuden ideel i en travl hverdag, som et stigende antal danskere har.

Hér er det vigtigt at finde et fast pusterum, hvor man ikke skal hverken leve op til forventninger eller præstere, og hvor man simpelthen bare kan slappe af og få ro.

Netop det egner en syvkabale sig helt perfekt til, og har man ikke prøvet én, bør man gøre det, hvad enten det er online eller i hånden.

Vil man have yderligere, generel inspiration, er der her flere ideer til hvad man kan lave med sin kæreste.

Ludo er en sjov klassiker

Et andet spil, man bør gå i krig med sammen med sin kæreste, er det klassiske brætspil Ludo.

Ludo er meget kendt og en sand klassiker indenfor brætspil, og det er noget, alle kan finde ud af og have det sjovt med.

Dog skal man sørge for at beherske sig, hvis man generelt er en dårlig taber, da et spil Ludo, der udformer sig uheldigt og til modstanderens klare fordel, godt kan puste til gløderne i et iltert temperament.

Men man skal på ingen måde tage fejl af, at Ludo er et supersjovt spil, som er rigtig velegnet at spille med kæresten – det er ikke tilfældigt, at spillet er så udbredt og har eksisteret så længe.

Konkurrér i Stratego

Tredje og sidste spil på denne liste er det skak-lignende strategispil Stratego, der egner sig perfekt til fordybelse og er superskægt at spille.

I skak er intet overladt til tilfældighederne, og det er mere eller mindre også tilfældet i Stratego, der i den grad handler om snilde og taktisk formåen.

Spillet handler om at erobre modstanderens fane, og da det ikke kan spilles af hverken flere eller færre spillere end to, vil det egne sig perfekt til en hyggestund med kæresten.

Det er samtidig et spil, der er meget velegnet til konkurrencemennesker, fordi det som regel er den bedste og ikke den heldigste, der vinder.

Man kan derfor overveje at lave et lille regnskab med sin kæreste og på den måde holde styr på, hvem der vinder flest spil i løbet af en kortere eller længere tidsperiode.