Hvis du følger lidt med i vores nyheder, ved du sikkert allerede, at vi som udgangspunkt altid anbefaler, at du spiller 7 kabale direkte fra browseren – præcis, som du kan her på siden. Der kan dog være tilfælde, hvor det af den ene eller anden årsag er nødvendigt for dig at downloade solitaire eller andre spil ned på din enhed, og derfor har vi fundet frem til sjove og underholdende spil, som alle kan downloades fra nettet.

Solitaire

Hvis du gerne vil downloade et kabalespil – eller solitaire, som spillet hedder på engelsk – findes der flere sider, hvor det kan klares.Vi anbefaler dog dlc.dk til download af solitaire. Grunden til, at vi anbefaler netop dette kabalespil til download er flere.

Først og fremmest får du ikke ét, men fire forskellige kabalespil med i pakken, når du downloader solitaire fra dlc.dk. Her er der både Baker’s Game, Eight Off, Free Cell og versionen Free Cell Two Decks, hvor antallet af spillekort er fordoblet ift. originalen.

Spillene er udført i et klassisk og let anvendeligt design, og der er ikke en masse fikumdik forbundet med spillene – her er det ganske enkelt kabalerne, der er i centrum. Præcis, som det bør være.

Andre spil, du kan downloade

Solitaire er imidlertid langt fra det eneste underholdende spil, du finder hos dlc.dk – faktisk har siden en hel sektion dedikeret til online spil, du kan downloade. Her er der både gratis spil, fulde spil og spildemoer at vælge imellem, og er du hardcore gamer, er der sågar også et afsnit med andet software, der henvender sig til netop gamere.

Vi bliver dog ved de enkle, gratis spil, og her er der heldigvis også masser af spil at vælge imellem. Det gælder blandet andet spillet Everyday Jigsaw, som er et digitalt puslespil. Her slipper du for at rode rundt efter manglende brikker under sofaen eller køkkenbordet, men kan i stedet koncentrere dig om at lægge puslespillet direkte på skærmen. Everyday Jigsaw er et underholdende og stærkt vanedannende spil for dig, der elsker et godt puslespil!

Dlc.dk byder også på mere moderne spil. Et af dem er Angry Birds, hvor du skal skyde grisene i sænk ved hjælp af forskellige, vrede fugle. Har du ikke prøvet spillet før, lyder det som det rene volapyk, men når du først prøver det, giver det pludselig mening – sådan lidt i hvert fald…

Der er masser af andre spil at vælge imellem på dlc.dk, så ønsker du at downloade spil til din enhed, anbefaler vi at kigge forbi siden!