7 kabale er et fantastisk spil. Desværre er der bare nogle enkelte dage, hvor kortene driller, de forkerte kort ligger øverst i vendebunken og din syvkabale bare ikke vil gå op. Og hvad gør du så?

Vi har allerede foreslået 7 alternative spil til 7 kabale, men en anden mulighed kunne være at prøve et helt anderledes online spil, som heller ikke har noget med syvkabale eller kortspil at gøre. Og her har vi en god nyhed – vi har fundet et norsk nyhedsmedie med masser af spil, som du kan spille ganske gratis!

Nyhedssiden hedder Bodøposten, og herunder har vi samlet nogle af de sjoveste spil, du finder på siden.

Magic Balls

Det første spil på den norske nyhedsside, som vi gerne vil fremhæve, er Magic Balls. Her ser du en masse kugler øverst på skærmen, som du skal skyde ned med en kanon, der nede fra bunden skyder med tilsvarende kugler. Kuglerne har forskellige garver, og når du rammer en kugle med en anden kugle, der har samme farve, forsvinder begge kugler fra skærmen.

Mens du skyder kuglerne væk, bevæger loftet sig langsomt ned mod din kanon. Spillet går derfor ud på at skyde alle kugler væk, inden den nederste kugle rammer bunden af skærmen.

Vær opmærksom på, at både dette og andre spil på siden kræver, at du har Flash aktiveret.

8 Ball Pool

8 Ball Pool er et andet rigtig sjovt spil på Bodøposten. Reglerne er lige ud af landevejen ift. almindelig pool, så har du styr på dem, er spillet lige til at gå til. Med til er gøre spillet ekstra underholdende er også, at du kan spille mod andre spillere. Enten kan du oprette en konto og få forskellige valgmuligheder, eller alternativt bare spille som gæst, hvor spillet så selv finder en anden modstander, du kan spille mod. Det giver et helt særligt aspekt til spillet, at du kæmper mod et andet levende menneske i stedet for at spille mod computeren, som du normalt gør, når du spiller 7 kabale.

Zoo Racer

Der er som sagt masser af spændende spil på Bodøposten, men det sidste, vi vil fremhæve, er Zoo Racer. Her skal du køre racerløb med og mod forskellige dyr, hvilket er vildt underholdende! Racerbilen styrer du med musen, hvilket kræver en del tilvænning. Spillet har til gengæld et sjovt og farvesprudlende tema, og når først du har styr fået på bilen – og dit indre racerdyr – er det bare med at jogge sømmet i bund og komme derudaf!