Når du spiller 7 kabale på nettet, er det ikke helt lige meget hvor, du vælger at spille. Nogle sider som f.eks. gratis7kabale er 100% sikre at spille på, men andre sider kan være problematiske eller ligefrem farlige at spille på. En ting er, at mange sider med syvkabale er langsomme og fungerer dårligt, men andre kan ligefrem skade dig og din computer, tablet eller mobiltelefon.

Download af 7 kabale fra ukendte sider kan give problemer

Det gælder særligt, hvis du vælger at downloade 7 kabale fra en side, som du ikke allerede kender. Reelt set ved du nemlig ikke, om det rent faktisk er et 7 kabale spil, du downloader, eller om der er tale om en ulv i fåreklæder. Det er ret nemt for ondsindede hackere at gemme forskellige programmer bag andre navne – så når du klikker på 7 kabale download, er det i virkeligheden et helt andet program, du downloader.

Vælger du alligevel at tage chancen, risikerer du at downloade spyware til din computer, mobil eller tablet. Og det kan gå hen og få alvorlige konsekvenser for dig.

Hvad er spyware?

Spyware er et lille program, der bliver downloadet på din enhed uden, at du bemærker det. Spyware kan både downloades særskilt, men også i forbindelse med andre downloads. Det betyder, at du kan risikere at downloade et ellers glimrende 7 kabale spil, hvortil der også hører spyware.

Helt overordnet set er spyware et lille program, der – som navnet antyder – spionerer din færden rundt på internettet. Her kigger IT-kriminelle, hackere og andre kedelige typer dig altså over skulderen, når du bevæger dig rundt på hjemmesider. De kan via spywaren opsnappe forskellige oplysninger om dig, og i sidste ende bruge til det til at snyde dig med, f.eks. ved at forsøge at lokke penge ud af dig.

Sådan slipper du for spyware, når du spiller 7 kabale

Det er de færreste, der har lyst til at blive udspioneret, når de færdes på nettet. Så hvordan kan du undgå, at du ikke får spyware på din enhed, når du lægger kabale?

Det kan du ganske simpelt ved at spille 7 kabale her hos os. Her er ingen downloads eller andre former for risiko. Vores spil foregår altid direkte i browseren, så du kan vide dig sikker, når du spiller 7 kabale. Så kan du koncentrere dig om at få kabalen til at gå op!